Jumat, 18 Desember 2009

Permintaan Terakhir (nyanyian dari penjara)


mbuh seko ngendi tekane, pas golek2 video neng YouTube nemu lagu iki. Yo lumayan juga seh isi lirike iso menyentuh ati tenan ik, opo maneh nek ono seng lagi ngeroso persis koyo lirik lagune. Iki kisah uripe wong seng meh dihukum gantung, lagu iki didedikasiken go seng ditresnani (jare tulisane nang videone seh), tapi yo nek pengen ngerti koyo opo langsung wae videone nang ngisor iki loh yo...

ojo lali diPlay disik videone ben ngerti kisahe dab !!!


Posting Komentar