Sabtu, 05 Desember 2009

rung pengen wae opo pancen aku seng bodo ?

hanya belum pengen mencari pengganti dirinya
gak tau kenapa kadang aku berfikir aku ini bodoh bangets apa memang aku ini setia bangets ?
mbuh rak ngerti opo sebenere iki ?


seng pasti aku ngertine de'e nang kono yo wes seneng, aku yo ora wani nek meh ganggu de'e, mesakke nek ono wong seneng ojo diganggu jare buku seng tak woco (buku tanpa judul) tapi yowes lah, rak usah diurusi wae, tapi yo jane aku isih tresno karo de'e, aku dadi tambah rak mudeng opo sebenere seng tak rasani ini tho ? mbok yo nek ono seng ngerti iki kuwi opo yo aku dikandani, ben aku rak tambah kuru koyok gambar nang poto duwur kuwi, nek iso aku yo ben tambah lemu ben bodo besar ngesuk disembelih kan daginge lumayan kuwi rasane (pahit, pedes, asin).
Posting Komentar