Minggu, 17 Januari 2010

TAI KUCING


alah, sebenere opo tho yo seng iso dipercoyo ?

jane opo ora ono seng iso dipercoyo go urip iki
wes urip wae angel, moso digawe angel maneh tho kang/mbak ??
aku sungkang ngurusi nek dadi koyok ngene terus
kabeh ngapusi aku, aku yo biso ngapusi kowe2 kuwi
po maneh aku nek dikon bales dendam yo paling seneng, 
prinsipe biyen yo PEMBALASAN LEBIH KEJAM




Posting Komentar