Senin, 15 Maret 2010

Bojoku Nakal

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak niki jarang mbelanjani

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Gawene mabuk-mabukan
Ra mikirake pegawaian

Aku nggaak.. kuat
Aku nggaak.. tahan
Penak pilih urip dewe’an

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Ra mikir anak lan istri
Saiki jarang mbelanjani

Tak jaluk..
Mikiro karo anak diko
Elingo, Tobato
Ojo mung… nggawe dosa

Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Sing mikir anak lan istri
Sak iki jarang mbelanjani

lagu kuwi embuh sopo seng nyipta'ake, seng pasti lagu kuwi enak didenger, pa lagi yang koplo versi NEW PALAP, seger tenan suarane, bojoku nakal saikiiiiiiiiiiiiiiii, goyang sitik josss
Posting Komentar