• Bojoku Nakal

    Bojoku nakal saiki
    Saben dino ngeloro ati
    Sing mikir anak lan istri
    Sak niki jarang mbelanjani

    Aku nggaak.. kuat
    Aku nggaak.. tahan
    Penak pilih urip dewe’an

    Bojoku nakal saiki
    Saben dino ngeloro ati
    Gawene mabuk-mabukan
    Ra mikirake pegawaian

    Tak jaluk..
    Mikiro karo anak diko
    Elingo, Tobato
    Ojo mung… nggawe dosa

    Bojoku nakal saiki
    Saben dino ngeloro ati
    Gawene mabuk-mabukan
    Ra mikirake pegawaian

    Aku nggaak.. kuat
    Aku nggaak.. tahan
    Penak pilih urip dewe’an

    Bojoku nakal saiki
    Saben dino ngeloro ati
    Ra mikir anak lan istri
    Saiki jarang mbelanjani

    Tak jaluk..
    Mikiro karo anak diko
    Elingo, Tobato
    Ojo mung… nggawe dosa

    Bojoku nakal saiki
    Saben dino ngeloro ati
    Sing mikir anak lan istri
    Sak iki jarang mbelanjani

    lagu kuwi embuh sopo seng nyipta'ake, seng pasti lagu kuwi enak didenger, pa lagi yang koplo versi NEW PALAP, seger tenan suarane, bojoku nakal saikiiiiiiiiiiiiiiii, goyang sitik josss
  • Posting Komentar